ДОЗВІЛ НА ОБОРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КЛІЄНТІВ –
ФІЗИЧНИХ ОСІБ


Користувачі, залишаючи відмітку при реєстрації на інтернет сайті www.corexacademy.com надає добровільну та безумовну Згоду (Дозвіл) на обробку своїх персональних даних (надалі Дозвіл) з текстом: «Я згодний(-а) на збір та обробку моїх персональних даних. Я, як Користувач інтернет сайту www.corexacademy.com, надаю свою згоду ТОВ «КОРЕКС УКРАЇНА» на обробку, використання та зберігання моїх персональних даних у картотеках та/або за допомогою бази персональних даних, власником якої є ТОВ «КОРЕКС УКРАЇНА», (далі Власник) і яка знаходиться за адресою: Україна, КиЇвська область, Києво-Святошинський район, с.Гореничі, вулиця Столична,1а. Шляхом проставлення відмітки на сторінці реєстрації або при оформленні замовлення на інтернет-сайті www.corexacademy.com», в пункті «я згодний(-а) на збір та обробку моїх персональних даних» підтверджую, що повідомлений(-а) і згодний(-а) з наступним:

1. Дозвіл надається на обробку персональних даних як без використанням пристроїв автоматизації, так і використовуючи їх.

2. Дозвіл надається на обробку персональних даних, що включають: персональні дані, що не є спеціальними або біометричними: прізвища, імена, по-батькові, номери контактних телефонів; адреси електронної пошти; данні користувача (відомості щодо місцезнаходження; тип і версія операційної системи; тип і версія браузера; тип пристрою і розширення його екрана; джерело, звідки Користувач прийшов на сайт; з якого сайту та за яким рекламним посиланням; мова операційної системи та браузера; які посилання відкриває та на які кнопки натискає Користувач на веб сторінці, IP- адреса Користувача).

3. Персональні дані не є загальнодоступними.

4. Ціль обробки персональних даних: обробка вхідних запитів, надання професійних консультацій та послуг, аналітика дій користувачів на веб сайті включаючи його функціонування та використання рекламних та новинних сповіщень, а також інше використання інформації і даних у господарській діяльність Власника, здійснення пропонованих ним послуг;

5. Підставою для обробки персональних даних є ЗУ «Про захист персональних даних», Статут ТОВ «КОРЕКС УКРАЇНА» та особиста згода суб'єкта персональних даних на їх обробку.

6. В процесі обробки персональних даних будуть виконані такі дії: збір; запис; систематизація; накопичення; зберігання; уточнення (оновлення, зміна за необхідністю якщо інформація втратила актуальність); вилучення; використання; передача (розповсюдження, пред'явлення, доступ); блокування; видалення; знищення.

7. Власник включає дані Користувача в базу персональних даних «Фізичні особи які приймають участь у господарській діяльності ТОВ «КОРЕКС УКРАЇНА» з моменту, коли Користувач вперше надає (надсилає) свої персональні дані Власнику шляхом заповнення реєстраційної форми.

8. Персональні дані будуть оброблятися до відписки суб'єкта персональних даних від рекламних та новинних розсилок. Також обробка персональних даних може бути завершена на вимогу суб'єкта персональних даних у відповідності до ЗУ «Про захист персональних даних». Дозвіл на обробку персональних даних може бути відкликаний суб'єктом персональних даних, або його представником шляхом направлення письмової заяви до ТОВ «КОРЕКС УКРАЇНА» або його представника на адресу електронної пошти info@corex-depot.com.
Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, передбачених чинним законодавством України, зокрема, ЗУ «Про захист персональних даних», а саме:

  • Знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження Володільця персональних даних або надати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків встановлених законом;
  • Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформації про третіх осіб яким передаються персональні дані;
  • На доступ до своїх персональних даних;
  • Отримувати не пізніше як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • Пред'являти вмотивовану вимогу Володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • Пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних;
  • На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження чи ненадання чи несвоєчасного надання, а також на захист від відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність або ділову репутацію фізичної особи;
  • Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • Відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • Знати механізм автоматичної обробки персональних даниx.
На захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

9. Шляхом проставлення позначки на сторінці реєстрації на інтернет сайті www.corexacademy.com у пункті «Я згодний(-а) на збір та обробку моїх персональних даних», а також реєструючись на будь-які заходи, я також підтверджую, що повідомлений(-а) про включення інформації про мене до бази персональних даних з вищезазначеною метою, про мої права, які визначені ЗУ «Про захист персональних даних», а також про осіб, яким мої дані передаються для виконання вищезазначених цілей.

10. Зазначений дозвіл наданий з урахуванням вимог ст. 7, ст. 8, ст. 11 ЗУ «Про захист персональних даних».